FreePhone van Telenet

Uw Bedrijfstelefonie in de Cloud

Bij Smart Connect kan u genieten van FreePhone van Telenet als totaaloplossing voor de telefonie van uw bedrijf! Wij zijn een officiële partner van Telenet, en zorgen daarom voor zowel advies, verkoop, levering en implementatie van uw telefooncentrale en -toestellen.

Heeft u vragen over de werking van de FreePhone oplossing van Telenet voor uw bedrijf of KMO? Stel ze gerust via onze contactpagina of via het telefoonnummer 03/846 46 46! Wij helpen u graag verder.

Officiële FreePhone Telenet partner

Niet iedereen kan zomaar de FreePhone telefonieoplossing van Telenet aanbieden aan het publiek. Door jarenlange ervaring die we bij Smart Connect hebben opgebouwd binnen de cloud telefonie zijn wij dé preferred partner van Telenet geworden als het aankomt op FreePhone Business, de totaaloplossing inzake telefonie voor KMO’s. Als u zich afvraagt wat u zich precies onder dit totaalpakket moet voorstellen, laat ons dan een handje helpen:

  • Een vast maandelijkse kost per gebruiker;
  • Geen dure investering in telefooncentrales;
  • Eén leverancier voor internet en telefonie;
  • Eenvoudig in beheer
  • En nog vele andere voordelen!

Waarom Smart Connect?

Bij Smart Connect gaan we altijd verder dan enkel het aanbieden en installeren van de FreePhone oplossing van Telenet. Kwaliteit staat bij ons centraal, en daarom zorgen we er altijd voor dat iedere klant met zorg wordt behandeld. Ook vinden we het belangrijk dat de communicatie die we met u voeren transparant is, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Al het werk dat we doen wordt met zorg afgehandeld, en u bent als klant altijd onze primaire focus. We zijn dan ook altijd bereid om eventuele vragen met u te overlopen!

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de FreePhone telefonie oplossing van Telenet? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via het contactformulier op onze website! Neemt u liever telefonisch contact met ons op, dan kan u ons bereiken via het telefoonnummer 03/846 46 46. Wij helpen u graag verder!

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden!
Bereik ons via 03/846 46 46 of info@smart-connect.be