voip cloud telefonie

VOIP telefoon van Smart Connect

Uw Bedrijfstelefonie in de Cloud

Smart Connect biedt professionele oplossingen voor bedrijven op zoek naar een VoIP telefoon systeem. We hebben al verschillende klanten kunnen verder helpen met al hun telecom-wensen. Het belangrijkste voordeel van de VoIP telefoon? Het is een kostenbesparende en innoverende manier van telefoneren die naar de toekomst toe steeds in belang zal toenemen. Voor meer informatie kan u steeds telefonisch contact opnemen met onze werknemers!

Smart Connect voor uw VoIP telefoon

Smart Connect is al jarenlang een belangrijke speler op de internationale markt van de VoIP telefoon. Het bedrijf biedt een volledige oplossing aan via een in the cloud-telefooncentrale en VoIP-telefoneren. Voor Cloud telefonie heeft u VoIP telefoons of softphones nodig. Het grote verschil tussen een klassieke telefoon en een VoIP telefoon is dat u een VoIP telefoon aansluit op uw internetverbinding.

We leveren onze diensten zowel aan KMO’s, kleinere zelfstandigen en bedrijven in de openbare sector. Ons doel: bedrijven een eenvoudige en transparante oplossing bieden voor hun bedrijfstelefonie! Voor meer informatie over onze dienstverlening kan u steeds contact opnemen per telefoon via het nummer 03/846 46 46. Wij zijn steeds beschikbaar voor onze klanten!

 

Kies uw VoIP telefoon

Vaste IP Telefoons

Een vaste IP telefoon is met een tal van functionaliteiten het ideale toestel voor uw werkplekken op kantoor.
Er is keuze van het basis- tot receptietoestel.

 

Draadloze IP Telefoons

Bent u iemand die meer beweginsvrijheid nodig heeft? Kies dan voor een draadloze IP telefoon. Deze toestellen zijn ideaal voor als u regelmatig tussen verschillende afdelingen beweegt.

Draadloze VoIP telefoons

Mobiele & Desktop App

Voor VoIP telefonie heeft u niet altijd een speciaal toestel nodig. Er bestaat ook de mogelijkheid om te bellen via een software telefoon te bellen via uw computer in combinatie met een headset. Ook bestaat er de mogelijkheid om een app te installeren op uw smartphone zodat u vanuit uw bedrijfsnummer kan bellen.

Mobiele & Desktop App

Onze klantenservice

Smart Connect is reeds voor vele partijen een voorkeursleverancier geworden voor alle wensen met betrekking tot de VOIP telefoon. We werken samen met accountants, advocaten, scholen maar ook bank- en verzekeringskantoren. De voordelen van een samenwerking Smart Connect:

  • Ervaren VOIP specialist;
  • Kosteloze support;
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding;
  • Altijd en overal bereikbaar;

Neem telefonisch contact op!

Door de jaren heen zijn we een expert geworden op vlak van zakelijke bedrijfstelefonie. Voor vragen met betrekking tot de VOIP telefoon kan u steeds bij onze medewerkers terecht voor advies op maat. Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog telefonisch contact op via het nummer 03/846 46 46. Wij zijn altijd en overal bereikbaar om u verder te helpen met al uw specifieke vragen!