voip cloud telefonie

IP telefonie

Uw Bedrijfstelefonie in de Cloud

Smart Connect biedt professionele oplossingen voor bedrijven op zoek naar IP telefonie. We bieden hierbij een service aan waarbij men kan bellen over een computernetwerk zoals het internet. Het is een nieuwe technologie die steeds meer in gebruik genomen wordt door innovatieve bedrijven. Wilt u meer weten over de voordelen van dit technologisch systeem? Neem dan een kijkje op onze website en stel een vraag via het contactformulier!

VoIP bellen met IP Telefonie

Smart Connect is al jarenlang een belangrijke speler op de internationale markt van de IP telefonie. De meeste van onze klanten kiezen voor het dit pakket vanwege de grote mate van duidelijkheid en flexibiliteit. Wenst u meer informatie over de mate waarin IP telefonie een positieve invloed kan uitoefenen op uw bedrijfsvoering? Bezoek dan onze website!

Onze klantenservice

VoIP staat voor Voice-over-Internet-Protocol. Wij zijn door de jaren heen een technologische specialist geworden op vlak van IP telefonie en kunnen u en uw bedrijf van advies voorzien. De voordelen van een samenwerking Smart Connect:

  • Ervaren VoIP specialist;
  • Na-service inbegrepen;
  • Kosteloze support;
  • Altijd en overal bereikbaar;
  • Voordelige prijs/kwaliteit verhouding;

IP telefonie is een nieuwe manier van bellen bij innovatieve KMO’s. Wenst u meer informatie over de voordelen? Bezoek dan onze website!

Contactformulier invullen!

Door de jaren heen zijn we een expert geworden op vlak van zakelijke IP telefonie. Voor vragen omtrent onze service kunt u steeds telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 03/846 46 46. Heeft u een specifieke vraag? Laat dan een berichtje achter op het contactformulier op onze website. Wij zijn altijd en overal bereikbaar om u verder te helpen!