voip cloud telefonie

Telefooncentrale bedrijf

telefooncentrale-bedrijf

Opzoek naar een telefooncentrale voor uw bedrijf? Smart Connect is een innovatieve VoIP provider dat een in de cloud telefooncentrale voorziet voor zowel grote bedrijven, KMO’s en bedrijven in de openbare sector. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen? Neem dan een kijkje op onze website!

Smart Connect voor uw telefooncentrale

Via de cloud telefonie kunt u op een zakelijke en goedkope manier communiceren met al uw klanten. Wij verdelen de telefoonoproepen volledig zoals u het wenst, u kan dynamische voicemails installeren en u kan eenvoudig uw klanten in wachtrij zetten. De mogelijkheden zijn oneindig, natuurlijk helpen we u graag verder bij de installatie en na-service. Wat kunt u verder nog van ons verwachten?

  • Voordelige prijs/kwaliteit verhouding;
  • Altijd en overal bereikbaar;
  • Vele mogelijkheden ;
  • Ervaren specialist aan uw zijde;

Met onze cloud-telefooncentrale bespaart u als bedrijf aanzienlijk op uw belkosten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze in de cloud telefooncentrale Bezoek dan onze website!

Meer informatie

VoIP telefonie is een nieuwe kostenbesparende technologie voor al uw zakelijke communicatie. Het bedrijf, Smart Connect maakt het mogelijk om via de cloud te bellen. De term cloud geeft aan dat de telefooncentrale niet meer op locatie hoeft te staan. Onze centrale staat in een professioneel datacenter met de nodige beveiliging en back-up systemen. Wij zorgen zelf voor het nodige onderhoud aan deze centrale. Meer weten over onze service? Neem dan contactformulier op met een van onze medewerkers.

Tarieven voor een telefooncentrale via Smart Connect

We hebben al vele bedrijven voorzien van goedkope telefonie via onze in de cloud telefooncentrale. Benieuwd naar de service die we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bezoek dan vandaag nog onze website of neem telefonisch contact op. Op onze website kunt u een duidelijk overzicht terugvinden van onze tarieven!