voip cloud telefonie

Telefooncentrale cloud

Uw Bedrijfstelefonie in de cloud

Smart Connect biedt een totaaloplossing aan via een telefooncentrale in de cloud. We voorzien al meer dan honderden bedrijven met voordelige oplossing voor hun zakelijke communicatie. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op via het contactformulier op onze website! Wij helpen u graag verder met al uw specifieke vragen en wensen.

De voordelen van een cloud telefooncentrale

Smart Connect is reeds voor verschillende partijen een voorkeursleverancier geworden voor al hun VoIP telefonie wensen. Bellen via een cloud telefooncentrale brengt vele voordelen met zich mee. De uitgaande oproepen zijn namelijk veel goedkoper als u belt via VoIP en u kan gratis bellen tussen VoIP abonnees. Deze kostenvoordelen zal u zeker gegarandeerd merken op uw telefoonrekening. Tot slot kan u heel eenvoudig de VoIP technologie installeren in uw bedrijf. U zal enkel gebruik moeten maken van uw computernetwerk. Natuurlijk nemen wij alle zorgen omtrent installatie voor u uit handen. Meer weten over onze service? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

VoIP provider

Ons ultieme doel is het aanbieden van een eenvoudige oplossing aan bedrijven voor hun bedrijfstelefonie. Wat kunt u verder nog van ons verwachten?

  • Voordelige prijs/kwaliteit verhouding;
  • Altijd en overal bereikbaar;
  • Kosteloze ondersteuning ;
  • Ervaren VoIP specialist

Smart Connect is al jarenlang een belangrijke VoIP provider op de markt van cloud telefonie. Het bedrijf beschikt over veel ervaring in de sector. Smart Connect biedt een all-in-one oplossing aan via een in de cloud telefooncentrale.

Contact opnemen voor uw telefooncentrale in de cloud

Door de jaren heen zijn we voor vele partijen een vaste waarde geworden in de sector. Benieuwd naar de service die we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wenst u meer informatie over onze cloud telefooncentrale? Bezoek dan vandaag nog onze website en stel uw vraag via het contactformulier. Wij zijn altijd en overal bereikbaar om u verder te helpen met al uw specifieke vragen!