voip cloud telefonie

Telefooncentrale kmo

Uw Bedrijfstelefonie in de Cloud

Smart Connect biedt een totaaloplossing aan via een in de cloud telefooncentrale voor kmo’s en grote bedrijven. We voorzien al meer dan honderden bedrijven met goedkope oplossing voor hun zakelijke communicatie. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over de VoIP telefoon service.

VoIP provider

Bent u op zoek naar een moderne, betaalbare telefooncentrale voor uw kmo en wilt u besparen op uw belkosten? Dan bent u bij Smart Connect aan het juiste adres. Wij bieden een geavanceerde service en kunnen voor vele kmo’s het verschil maken. Ons ultieme doel is het aanbieden van een eenvoudige oplossing aan bedrijven voor hun bedrijfstelefonie via een in de cloud telefooncentrale . Wat kunt u verder nog van ons verwachten?

  • Gratis ondersteuning ;
  • Voordelige prijs/kwaliteit verhouding;
  • Altijd en overal bereikbaar;
  • Ervaren VoIP specialisten

Bel ons gerust op het nummer 03/846 46 46 of mail naar info@smart-connect.be voor een kennismakingsgesprek om de talrijke mogelijkheden te bespreken.

Prijsvoordelen en veel meer!

Smart Connect is reeds voor verschillende partijen een voorkeursleverancier in de sector. Bellen via een in de cloud telefooncentrale wordt nu ook voor kmo’s mogelijk gemaakt. VoIP telefonie brengt steeds kostenvoordelen met zich mee. Bovendien zijn onderlinge gesprekken via VoIP gratis. Om het voor u nog eenvoudiger te maken nemen we niet alleen de installatie maar ook de nazorg uit handen. Meer weten over onze service? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Afspraak maken met Smart Connect

Door de jaren heen is de online telefooncentrale van Smart Connect voor vele kmo’s een vaste waarde geworden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan vandaag nog onze website en stel uw vraag via het contactformulier. Wij zijn altijd en overal bereikbaar om u verder te helpen met al uw specifieke vragen!