Telefooncentrale Telenet

Uw Bedrijfstelefonie in de Cloud

De telefooncentrale van Telenet, aangeboden door Smart Connect, is een goede zet voor ieder bedrijf! Als erkende Telenet partner kunnen wij dankzij de telefooncentrales van Telenet uw bedrijf professioneler laten overkomen bij uw klanten, aangezien u opties heeft zoals het instellen van een welkomstbericht, een keuzemenu, het doorschakelen van oproepen, enzovoort. Bovendien is het geen dure investering en behaalt u een significante kostenbesparing op uw telefonie.

Wilt u graag meer weten over wat een telefooncentrale van Telenet voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of via het telefoonnummer 03/846 46 46. Wij helpen u met plezier verder!

Onze diensten

Bij Smart Connect kan u rekenen op een professionele en aangename samenwerking. Indien u ervoor kiest om een telefooncentrale van Telenet bij ons af te nemen, wordt er steeds voldoende aandacht besteed aan het installeren van de telefonische oplossing.

Ook is onze communicatie zeer transparant: u komt nooit voor verrassingen te staan. Alle afspraken die we met u maken worden trouw nagekomen en na de installatie van uw telefooncentrale demonstreren we de functionaliteiten ervan, zodat u zeker bent van de manier waarop uw nieuwe centrale in elkaar steekt. Indien u graag wat meer uitleg wilt over een bepaalde functie, kan u altijd onze technische dienst contacteren.

Waarom een telefooncentrale van Telenet?

De telefooncentrale van Telenet is zeker een goede keuze voor uw bedrijf. Zowel u als uw klanten zullen er namelijk van profiteren! Zelf zal u bijvoorbeeld merken dat het makkelijker wordt om de klant naar de juiste persoon door te schakelen via de telefoon, en u kan u telefoonlijn ook beheren met een smartphone-app.

Ook hangt u niet vast aan jarenlange contracten, aangezien wij een termijn hanteren van één jaar met de eerste maand als proeftijd. Uw klanten profiteren dan weer van een professionele communicatie. Kortom, met de telefonie oplossing bij Smart Connect geniet u van:

  • Een professionele telefonie oplossing;
  • Merkbare besparingen op uw telefoonrekening;
  • Een eenvoudig beheer van de telefooncentrale;
  • En nog vele andere voordelen!

Contacteer ons voor meer informatie!

Wilt u Smart Connect graag inschakelen om uw telefooncentrale van Telenet te installeren? Contacteer ons dan via onze contactpagina, of via het telefoonnummer 03/846 46 46. Wij helpen u graag verder met eventuele vragen!

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden!
Bereik ons via 03/846 46 46 of info@smart-connect.be