Smart Connect

Uw Bedrijfstelefonie in de Cloud

Kim Vos

“Dé sterkte van Smart Connect is de goede service en de professionele medewerkers.”                .

Wat waren de problemen/uitdagingen voordat u Cloud telefonie van Smart Connect had?
De prijs voor vaste telefonie en de mogelijkheden die VOIP bieden, deden ons beslissen om naar een VOIP-oplossing uit te kijken.

Hoe heeft Smart Connect jullie bedrijf geholpen?
Smart Connect heeft ons geholpen door alternatieven voor te stellen voor VOIP. Zij zijn ter plaatse bij ons komen kijken naar onze huidige werkwijze en hebben een analyse gemaakt van onze noden en wensen. Zij hebben de volledige installatie gedaan, zodat wij niets hoefden te doen en de effectieve omschakeling maar heel kort was zodat we steeds telefonisch bereikbaar bleven voor onze klanten.

Voldoet Smart Connect aan uw verwachtingen, Zo ja, wat zijn de sterke punten?
Dé sterkte van Smart Connect is de goede service en de professionele medewerkers. Wij zijn steeds zeer snel en correct geholpen bij allerhande vragen die horen bij de omschakeling naar een nieuw systeem. Zelf was ik een beetje bang om de overstap te doen naar VOIP en nu beklaag ik me alleen maar dat we het niet vroeger gedaan hebben! Het VOIP-systeem heeft zoveel mogelijkheden! Voor ons is dit absoluut een verbetering. De telefoons (Yealink T46G) zijn modern en handig in gebruik. Doorschakelen, in wacht zetten, een keuzemenu, een ‘niet-storen’ functie, … Het is allemaal voorzien en Smart Connect heeft ons perfect geholpen om het hele systeem correct in te stellen.
Bij vragen worden we steeds zeer snel geholpen en we hebben een rechtstreeks nummer waarop we een technieker kunnen bereiken, wat ik ook wel belangrijk vind. Alle medewerkers die ik gesproken heb bij Smart Connect zijn ook steeds zeer vriendelijk, behulpzaam en enthousiast. Dat geeft je als klant een zeer fijn gevoel!

Zou u Smart Connect aanbevelen? Zo ja, waarom?
Omwille van de redenen hierboven, zou ik Smart Connect zeker en vast aanraden als u op zoek bent naar een VOIP-oplossing voor uw bedrijf!

Mevr. Kim Vos
Office Manager WinFakt!