voip cloud telefonie

VoIP cloud

Uw Bedrijfstelefonie in de Cloud

VoIP is een afkorting voor voice over Internet Protocol of eenvoudig gezegd, telefoneren via een internetverbinding. Deze manier van bellen, via de VoIP cloud brengt vele voordelen met zich mee. Het is niet alleen een betrouwbare en efficiënte manier van communiceren, het is ook goedkoop! Meer weten? Neem contact op met Smart Connect!

Over ons

Smart Connect is al jarenlang een belangrijke partner op de internationale markt. We maken het voor onze klanten mogelijk om te communiceren via VoIP cloud. Met onze vele jaren van ervaring kunnen we totaaloplossingen bieden en steeds advies geven.

We leveren onze diensten zowel aan KMO’s, kleinere zelfstandigen en bedrijven in de openbare sector. Ons doel: bedrijven een eenvoudige en transparante oplossing bieden voor hun bedrijfstelefonie! Voor meer informatie of specifieke vragen kan u steeds contact opnemen via het contactformulier op onze website.

Onze service

Smart Connect is reeds voor vele partijen een voorkeursleverancier geworden voor al hun telefonie via de VoIP cloud. Wat kunt u van onze service verwachten?

  • Altijd en overal bereikbaar;
  • VoIP specialist;
  • Kosteloze support ;
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding;

Onze service staat bekend voor kwaliteit én servicegerichtheid. Onze klanten zijn onder andere bank- en verzekeringskantoren, accountants, advocaten, scholen, enz…

Telefonisch contact opnemen

Door de jaren heen zijn we een expert geworden op vlak van zakelijke bedrijfstelefonie, met andere woorden VoIP cloud telefonie. Wilt u weten wat de voordelen zijn voor uw onderneming? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze medewerkers via het contactformulier op onze website. Wij zijn altijd en overal bereikbaar om u verder te helpen met al uw specifieke vragen!