voip cloud telefonie

VoIP voor bedrijven

Uw Bedrijfstelefonie in de Cloud

Wilt u in de toekomst binnen uw onderneming besparen op telefoniekosten? Bent u op zoek naar een innovatieve en betaalbare telefooncentrale? Maak dan kennis met Smart Connect, een provider die VoIP mogelijk maakt voor bedrijven. Service en kwaliteit worden steeds hoog in het vaandel gedragen. Klanten kunnen namelijk steeds op een goede ondersteuning rekenen bij de overschakeling naar een nieuwe technologie.

Over ons

Smart Connect is al jarenlang een belangrijke provider die VoIP voorziet voor bedrijven op de markt. Het bedrijf biedt een all-in-one oplossing aan via een in the cloud-telefooncentrale.

Uw bereikbaarheid is ook voor ons van groot belang en dus spannen we ons hier tot het uiterste voor in. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Voor specifieke vragen kan u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 03/846 46 46.

Klantvriendelijke service

Smart Connect is voor verschillende bedrijven een voorkeursleverancier geworden voor al hun VoIP telefonie wensen. Het bedrijf heeft een gevarieerd klantenbestand en levert zijn diensten aan zowel scholen, advocaten, accountants, en verzekeringskantoren. Smart Connect maakt het voor bedrijven mogelijk om via VoIP te communiceren en biedt hierbij een klantvriendelijke service aan:

  • Innovatieve oplossingen;
  • Ervaren specialist;
  • Kosteloze support;
  • Geen hoge investeringskosten;
  • Altijd en overal bereikbaar;

Bel ons gerust op het nummer 03/846 46 46 of mail naar info@smart-connect.be voor een kennismakingsgesprek om de talrijke mogelijkheden te bespreken.

Bezoek onze webshop

VoIP telefonie is de nieuwste vorm van bellen, die nu ook voor voor bedrijven mogelijk wordt gemaakt. Wenst u meer informatie over deze nieuwste technologie? Neem dan contact op met Smart Connect. Neem dan vandaag nog contact op met één van onze medewerkers via het contactformulier op onze website. Wij zijn altijd en overal bereikbaar om u verder te helpen met al uw specifieke vragen!