voip cloud telefonie

SIP provider

Uw Bedrijfstelefonie in de Cloud

Wilt u in de toekomst besparen op uw belkosten? Bent u op zoek naar een innovatieve en betaalbare telefooncentrale? Maak dan kennis met Smart Connect, een SIP provider die service en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Wanneer u overschakelt naar een nieuwe technologie wilt u natuurlijk begeleiding doorheen dit proces. Smart Connect voorziet steeds een kosteloze service en voorziet een antwoord op al uw vragen.

De service van Smart Connect

Smart Connect is voor verschillende partijen een voorkeursleverancier geworden voor al hun VoIP telefonie wensen. Het bedrijf heeft een gevarieerd klantenbestand en levert zijn diensten aan zowel scholen, advocaten, accountants, en verzekeringskantoren. Wat kan u verwachten van deze SIP provider?

  • Kosteloze support ;
  • Innovatieve oplossingen
  • Ervaren SIP provider;
  • Altijd en overal bereikbaar;
  • Geen hoge investeringskosten;

Bel ons gerust op het nummer 03/846 46 46 of mail naar info@smart-connect.be voor een kennismakingsgesprek om de talrijke mogelijkheden te bespreken.

Over Smart Connect

Smart Connect is al jarenlang een van de belangrijkste SIP providers op de markt van cloud telefonie. Het bedrijf beschikt over veel ervaring in de sector. Smart Connect biedt een all-in-one oplossing aan via een in the cloud-telefooncentrale.

Ons ultieme doel is het aanbieden van een eenvoudige oplossing aan bedrijven voor hun bedrijfstelefonie! Voor specifieke vragen kan u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 03 846 46 46.

Contact opnemen

VoIP telefonie is de nieuwste vorm van bellen. Wenst u meer informatie over deze nieuwste technologie? Neem dan contact op met Smart Connect, een SIP provider die reeds vele KMO’s van gepaste oplossingen heeft voorzien. Neem dan vandaag nog contact op met één van onze medewerkers via het het nummer 03/846 46 46 of het contactformulier op onze website. Wij zijn altijd en overal bereikbaar om u verder te helpen met al uw specifieke vragen!