Smart Connect

Uw Bedrijfstelefonie in de Cloud

Voice over IP: eenvoudig en voordelig telefoneren

Is communicatie voor uw bedrijf essentieel en zoekt u een flexibele telefonie-oplossing met uitgebreide mogelijkheden? Dan is Voice over IP (VoIP) een zeer interessante optie. Hierbij voert u telefoongesprekken via een virtuele telefooncentrale die op een server in de Cloud staat. U heeft niet meer een fysieke centrale nodig, bespaart op uw telefoonrekening en kunt gebruik maken van alle gewenste functionaliteiten. Met Cloud telefonie is bovendien integratie met uw CRM-pakket mogelijk.

De voordelen van Voice over IP

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol, oftewel spraak over IP. In feite gebruikt u het internet om pakketjes met spraak razendsnel te transporteren. Middels VoIP telefonie is het mogelijk om spraak en data samen te voegen. Hierdoor zijn nieuwe handige functies ontstaan, zoals video conferencing en bellen met uw bedrijfsnummer via uw persoonlijke smartphone. U bent met Voice over IP zeer flexibel. Zo is de telefooncentrale gemakkelijk uit te breiden en geheel naar wens in te stellen. Denkt u hierbij aan het instellen van een keuzemenu, een welkomstbericht en voice mail. Uw medewerkers kunnen telefoneren via vaste IP telefoons, draadloze IP telefoons en via een app op hun smartphone. Ook click-to-call vanaf uw computer is mogelijk. En door middel van zogenaamde Hot Desking is het mogelijk elk toestel te gebruiken alsof het uw eigen toestel is. Een ander groot voordeel is dat uw gesprekskosten, ten opzichte van bellen via een traditionele telefooncentrale, enorm zullen dalen.

VoIP via 3CX telefooncentrale

Smart Connect is erkend leverancier van hoogwaardige 3CX telefooncentrales voor Voice over IP. Met 3CX bent u altijd en overal op uw eigen telefoonnummer bereikbaar: op kantoor, thuis en onderweg. U kunt telefoneren, videobellen, online vergaderen en de aanwezigheid van collega’s bekijken. Vanaf welke plek u en uw medewerkers ook telefoneren, het lijkt alsof dat vanaf uw bedrijfslocatie gebeurt. De telefooncentrale is bovendien eenvoudig aan te passen aan de capaciteit die u wenst. U kunt per maand bekijken voor hoeveel gebruikers u VoIP nodig heeft. Zo zit u altijd goed.

Professionele telefonie via Smart Connect

Bij Smart Connect is uw zakelijke telefonie in goede handen. Wij stellen de klant op de eerste plaats en voorzien u graag van een professionele oplossing die bij uw bedrijf past. In een oriënterend gesprek kijken we waar uw behoeften liggen. Wellicht heeft u alleen IP telefoons nodig. Als u echter een callcenter heeft, is het werken met softphones erg fijn. Dit betekent dat uw personeel een headset draagt en belt via een software telefoon op de computer. Een naadloze integratie met uw CRM-systeem biedt hierbij gemak en kostenvoordelen.

Overstappen naar Cloud telefonie

Voor Smart Connect is uw telefonie de hoogste prioriteit. Wij zorgen dat u onbezorgd kunt bellen tegen een vast tarief, waarbij alles inbegrepen is. Online regelt u voortaan, zonder compromissen op functionaliteit, zelf uw telefonie. Wilt u overstappen naar Voice over IP of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel ons op 03 846 46 46.