voip cloud telefonie

VoIP België

Uw Bedrijfstelefonie in de Cloud

Smart Connect is een onafhankelijk specialist in cloud telefonie. Door de jaren heen hebben we als VoIP provider in België reeds een groot klantenbestand uitgebouwd. We kunnen onze klanten steeds verder helpen met al hun telecom-wensen. Wenst u meer informatie over de service die wij leveren? Neem dan telefonisch contact op via het telefoonnummer 03/846 46 46.

De service van Smart Connect

VoIPBelgië als maar belangrijker aan het worden. We zijn reeds voor verschillende partijen een voorkeursleverancier geworden voor al hun VoIP telefonie wensen. Onze eigenschappen:

  • Kosteloze support ;
  • Altijd en overal bereikbaar;
  • Volledige transparante oplossingen;
  • Ervaren specialist;
  • Voordelige prijs/kwaliteit verhouding;

Jaren lange ervaring in VoIP

De term cloud geeft aan dat de telefooncentrale niet langer op locatie staat. We beschikken over een professioneel datacenter dat we voorzien met de nodige beveiliging en back-up systemen. Wij zorgen zelf voor het nodige onderhoud aan deze centrale en garanderen onze klanten zo een vlekkeloze service!

Smart Connect is al vele jaren een van de belangrijkste VoIP specialisten in België. Wij bieden onze klanten een all-in-one oplossing aan via een in the cloud-telefooncentrale.

Contact opnemen!

Door de jaren heen zijn we voor vele partijen een vaste VoIP specialist geworden in België. Vraagt u zich af wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vandaag contact op met één van onze medewerkers via het contactformulier op onze website. Wij zijn altijd en overal bereikbaar om u verder te helpen met al uw specifieke vragen!