voip cloud telefonie

VoIP providers

Uw Bedrijfstelefonie in de Cloud

Smart Connect biedt een totaal oplossing aan via een in the cloud-telefooncentrale en VoIP providers. We helpen al honderden bedrijven met al hun telecom-wensen. Bent u benieuwd naar de voordelen? Neem dan contact op via het contactformulier op onze website! Wij helpen u graag verder met al uw specifieke vragen en opmerkingen.

Hoe kies je een VoIP provider?

Vanaf dat u de keuze heeft gemaakt om af te stappen van een traditioneel telefoonsysteem moet u op zoek naar een goede VoIP provider. Tijdens de afgelopen jaren is het aantal providers sterk toegenomen, dus hoe kiest u een goede VoIP provider? Hier zijn alvast enkele tips waarvan uw beslissing kan afhangen:
 

  • Voldoet de kwaliteit van de telefoongesprekken aan uw eisen? VoIP providers bieden vaak goedkope tarieven aan, maar hiervoor boet je in aan kwaliteit.
  • Controleer niet alleen alleen de nationale tarieven, maar ook de internationale tarieven indien u internationale zakenpartners heeft.
  • Overweeg een provider met SIP-ondersteuning.
  • Is er support bij verbindingsproblemen?

Onze service als VoIP provider

Smart Connect is reeds voor verschillende partijen een voorkeursleverancier geworden voor al hun VoIP telefonie wensen. Wat kan u van onze service van deze VoIP provider?

  • Kosteloze support ;
  • Altijd en overal bereikbaar;
  • Voordelige prijs/kwaliteit verhouding;
  • Ervaren VoIP provider.

Wij staan bekend voor onze goede kwaliteit en klantvriendelijke service. Bovendien hebben we doorheen de jaren al veel ervaring opgedaan en beschikken we over een gevarieerd klantenbestand. We helpen zowel bank- en verzekeringskantoren, accountants als advocaten en scholen verder met onze diensten.

Over Smart Connect als VoIP provider

Smart Connect is al jarenlang een van de belangrijkste VoIP providers op de markt van cloud telefonie. Het bedrijf beschikt over veel ervaring in de sector. Smart Connect biedt een all-in-one oplossing aan via een in the cloud-telefooncentrale.

Ons ultieme doel is het aanbieden van een eenvoudige oplossing aan bedrijven voor hun bedrijfstelefonie! Voor specifieke vragen kan u telefonisch contact opnemen via het nummer 03/846 46 46.

Bel vandaag nog!

Door de jaren heen zijn we voor vele partijen een vaste VoIP providers geworden in de sector. Benieuwd naar de service die we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze medewerkers via het telefoonnummer 03/846 46 46 of via het contactformulier op onze website. Wij zijn altijd en overal bereikbaar om u verder te helpen met al uw specifieke vragen!